Beach Life

Skriven av braspelsajter.com November 30, 2015.

Beach Life spelautomat är en mycket trevlig upplevelse och det är en progressiv spelautomat som är mycket kul och lite annorlunda men ger känslan av semester. Och vi i Sverige vet ju att semester är något man måste längta efter när sommaren är i princip 2 veckor lång och mörkret är det som vi spenderar mest tid med! Men icke att bli nedstämd här för vad sägs om att du kan spela Beach Life och det innehåller Karibien och dess vackra turkosa hav med Bermuda Shorts, Cocktails och en glass i solen. Det fattas något där va i den ekvationen? Just det, en massa snygga tjejer i bikini såklart och det är lite så den här spelautomaten är utformad, sommar och sol och snygga tjejer samt paradis helt enkelt. Känslan av semester är påtaglig och vad kan vara bättre när det är kallt ute och mörkt så man nästan blir gråtfärdig? Jo att spela Beach Life för den här slotten gör att man blir upprymd och glad samt att semesterkassan kan ju drygas ut rejält då det är en progressiv spelautomat.

Progressiv Jackpott

Playtech är det som har tillverkat detta casinospel och precis som jag sa ovan är det en progressiv slot vilket betyder att det finns en pott i potten som samlas på hög och denna betalas ut till en enskild vinnare och då pratar vi om riktigt stora pengar. Miljoner har betalats ut förut och miljoner kommer att betalas ut i framtiden så bara att köra på. Du har i spelet 5 hjul och 20 insatslinjer vilket är ganska vanligt samt även Wilds och Scatters men det viktigaste av allt här i Beach Life är jackpotten som bara växer hela tiden!

Vinnare av 8.2 miljoner dollar

Scuba Diver är standardsymbolen med högst värde och den ger dig 500 mynt om du lyckas pricka in 5 i rad. Beach Life har som vanligt Wilds och dessa är i form av Mr Sun ikonen och den är lite annorlunda mot de andra för den hjälper dig att få en vinnande kombination på aktiva paylinjen. Dock ska du satsa på att få Wilds på en rad för då vinner du den progressiva jackpotten. Varje rad har ett värde av €0.25 i mynt och givetvis ska du köra alla insatslinjer som kostar dig €5 bara och ska du vinna progressiva jackpotten ska du göra så. Skulle du fega lite och inte göra det är det maximala värdet du kan vinna bara 100,000 guldmynt. Bara så du vet så 2012 råkade en spelare låta bli att fega ur och körde för vinst och tog hem $8.2 miljoner!

Bonusspel och höga vinster

Bonusspelet i Beach Life kommer du gilla för får du in 3 eller fler av Treasure Chest-symboler i dina aktiva rader kommer du in till bonusspelet som innehåller 14 olika skattkistor. Dessa har olika bonussummor i sig och du kan välja 3 av dessa för att se din bonus. Antalet rader du spelade innan har betydelse för hur mycket du vinner så kom ihåg detta!

Beach Life är cool

Beach Life är vad du och jag idag skulle kalla lite gammaldags och med äldre grafik samt inte så himla påkostat som de nya men vad gör det? Där är ju charmen med spelet för visst kan man leta nya spelautomater hela tiden men ibland är det ju skönt att köra lite old school och vem gillar inte Bahamas och Bermuda-shorts? Grejen är att i Beach Life har du enormt värde när du spelar och bara att det är en progressiv slot gör ju saken knappast mycket sämre om man säger så med bra vinster och bra utseende och lite gammaldags 80-tals stuk…. Vad mer kan man begära?