Elements

Skriven av braspelsajter.com November 21, 2015.

Elements är en slot eller spelautomat från Net Entertainment (såklart) och inte denna gången heller blir man minsta besviken på kvalitén. Egentligen kan man säga att Elements är ett bevis för hur pass bra casinospel dessa damer och herrar på den svenska speltillverkaren kan leverera! Net Ent producerar så himla bra spel gång efter annan att man nästan undrar hur de kan få fram alla idéer och sen spotta ur sig dessa enormt bra och enormt populära spelautomater. Som redan nämnt är detta inget undantag från Net Ents klass och de kombinerar det bästa inom grafiken och ljudet samt effekter som garanterar en mycket bra slot/spelautomat vilken faktiskt lite lustigt nog får väldigt många andra att se ganska tråkiga ut. Vi som gillar många funktioner i spelen blir totalt tillfredsställda här och vill du ha ett spel som underhåller och är spännande så har du prickat rätt. För att nämna några har du Avalanche, Free Falls och många fler i spelet som erbjuder dig 20 insatslinjer och 5 rader och freespins överallt i princip och kommer ofta.

Net Ent sätter ribban högt

Nu när du ska spela denna härliga spelautomat kommer du märka direkt att det är animerat som gäller och då menar jag att spelet andas och lever, inte ett dugg likt andra spel där det är stillbilder och tråkiga animationer utan här lever spelet i allra högsta grad. Net Ent som vanligt slänger ur sig ett spel med grafik i världsklass gör att detta spel sätter ribban på mycket hög nivå och jag i alla fall har rätt svårt att se hur detta spel ska kunna bli slaget på fingrarna. Vi på Braspelsajter.com gillar detta spel otroligt mycket och man kan bara säga att på grund av att det känns som spelet lever verkar tiden flyga iväg när man spelar, helt plötsligt blev ett par minuter till timmar så det får vi ta med chefen om det där med jobbtimmar….

Elements och Wilds

Spelet innehåller symboler och de består av de fyra elementen och det är skälet till namnet Elements såklart och du har jord, eld, vatten och luft som undersymboler. Fyra Wilds kan dyka upp när som helst men inte bara dom utan även en skattkista vilken är en annan symbol och den kan förvandlas till Wild-symbol som kopplas till elementen. Wild-symbolerna består av Earth Storm, Fire Storm, Air Storm och sist men inte minst Water Storm som alla har olika funktioner och uppgifter. Du ser att det finns bra mycket att upptäcka i spelet och jag lovar dig att du inte kommer tröttna i första taget.

Freespins och bonus

Freespins gillar väl alla och i Elements heter dessa Free Falls och om du saknar Scatters så kan du glömma det namnet för här heter de Avalanche Meter och den mätaren har 4 symboler. Vinnande kombination kommer att kräva av dig att du aktiverar minst en av dessa symboler som finns uppradade precis vid utlösarknappen. Skulle du aktivera allihop så utlöser du Free Fall och själva tanken med Avalanche är att frigöra flera olika kombinationer för att ersätta befintliga diton. Freespins i Elements är faktiskt enkelt att få och stora bonusar finns i faggorna men även vanliga vinster finns det gott om för det finns så många olika saker som du kan göra i spelet.

Spela hos Betsson

Betsson fortsätter att vara en favorit bland det svenska folket och skälet är mycket enkelt för det är så pass enkelt att sätta igång och vill läsa mer om Betsson kan du läsa recensionen om dem här: Betsson recension