Flowers

Skriven av braspelsajter.com December 13, 2015.

Flowers heter det på engelska när man pratar om det som så många uppskattar med våren och sommaren och blommor heter det ju så klart på svenska. Jag vågar nog påstå att alla vi gillar blommor men kanske inte allergiker på så sätt att lukta på dem men nog är de fina att se på, det tror jag alla kan hålla med om. Man hittar dem mestadels under årets varmare månader och visst är det så med sommar och sol och all dess färgprakt som värmt våra själar och alltid fångat våra sinnen. Alla dessa känslor som kommer med solen och sommaren och alla härliga upplevelser med dem har Net Entertainment försökt att fånga i detta otroligt snygga spel Flowers! Denna spelautomat är så snygg och bra att det är en ren fröjd att bara titta på den och även lyssna för ljudkulissen är enormt påkostad och blir du inte charmad av dessa söta blommor så blir du nog inte charmad av något alls.

Net Entertainment

Netent är ju som bekant svenskt och drivs från Sverige samt av svenskar och är världsledande inom speltillverkning och det borgar ju helt klart för en riktigt bra spelautomat. Att Netent står bakom denna spelautomat som kort och gott kallas för Flowers är snudd på en garanti att det är ett riktigt bra casinospel och jag i alla fall kan garantera att du inte blir besviken på detta. Att spelen som spottas ut från Netents lokaler blir succéer vet vi redan av erfarenhet och denna är redan en succé kort efter att den släpptes och redan nu ser vi att spelet är inte ett undantag för alla fantastiska spel som levererats.

Bra värde i Flowers

Du kommer att spela på Flowers med 5 hjul och totalt 30 linjer och givetvis består symbolerna av blommor och Scatters, Wilds finns att försöka få in men även att du kommer få chansen att kamma hem Freespins. Myntvärdet ligger på modesta och plånboksvänliga 10 öre och hela vägen upp till 5 kronor där maximala vinsten ger dig 5000 mynt per linje så du ser att värde finns det gott om i Flowers!

Freespins och vinster

Att spela Flowers spelautomat är riktigt kul och trevligt men även en fröjd för ögat och Scatters består av regnmoln vilka får de fina blommorna att växa och Scattersymbolerna hittar du uppe i himlen. Dessa kommer att skapa vinstchanser men det är inte det enda sättet att göra det för fler vinstchanser finns, du har även freespins eller gratissnurr som det även heter och dessa för att kunna ta del av dessa gratischanser så måste du aktivera 4 Scatters som kommer antingen i enkel eller dubbel form. Du kan vinna hela 30 freespins och vinsterna kommer att tredubblas under dina snurr så man får hoppas du får in en riktigt härlig vinst. Som du nu förstår finns det stort värde i spelet och högre vinster är ju alltid trevligt såklart men även så är det så att vinsterna är högre i Flowers än i vanliga fall. Wilds kommer du känna igen på direkten för dem är solar som ler och skulle man missuppfatta vad en leende sol är för något kan man vara lugn för det står ”Wild” vid dem. Wilds ersätter alla andra symboler i spelet förutom enkel och dubbelscatters.

Så bra är Flowers spelautomat

Sammanfattningsvis kan man säga att när det är Net Entertainment som står för kalaset kommer knappast någon bli besviken och detta spel är ju sannerligen inget undantag. Ett otroligt snyggt och bra spel som fångar en direkt och fortsätter i samma anda genom hela spelet. Grafiken i detta spel är bara för bra och musiken samt ljudet likaså för Netent brukar nämligen satsa enormt på detaljer och helhet så där finns inget att klaga över direkt. Idén är rolig och bra och även som redan nämnt är värdet riktigt bra och skulle du undra hur svårt det är att spela bort pengarna kan du skriva upp att återbetalningsprocenten är på hela 97%! Detta är faktiskt högre än andra spelautomater och det är sannerligen inte att leka med kan jag lova. Man kan ju spela hur mycket som helst utan att behöva tänka på att käka nudlar resten av månaden.