Game of Thrones

Skriven av braspelsajter.com October 27, 2015.

Game of Thrones vågar jag påstå är ett begrepp numer i år 2015 och säg en person som är under 75 år som inte har hört talas om denna omåttligt populära Tv-serie? Enligt utsago är detta alla kategorier den mest populära serie som någonsin har visats i dumburken och jag kan bara hålla med i hyllningskören! Så vad gör man då med detta för att kunna tjäna en hacka kan man undra och det sa gänget på Microgaming en dag de med. Så det blev febril aktivitet avdelningen för nya spelautomater som fick i uppdrag att ta fram en spelautomat med samma namn och samma tema. Spelautomaten som nu då baseras på denna otroligt populära serie kallas kort och gott för ”GOT” och nog har Microgaming tagit Game of Thrones på fullaste allvar för den är riktigt riktigt bra och de facto väldigt annorlunda jämfört med andra spel.

Du som spelare kan nämligen påverka i hög grad utgången i spelet och det är skillnad mot andra spelautomater och vad det betyder är att du har hela tiden ett val att göra. Dessa val som du då utför under tiden som spelet fortgår kommer att påverka hur historien utspelar sig och i slutändan hur det slutar, och detta gillar jag starkt! Kan säga som så att gillar du serien (vem gör inte det…) och gillar du att spela på spelautomater som är lite annorlunda och kräver en liten del tänkande så har du verkligen hittat din nya favorit.

Dina val påverkar GOT

Och nu när jag pratar om dessa val som du har och ska ta vilka påverkar spelet ska du veta att allas våra favoriter Freespins finns att hämta i massor. Faktum är att spelet ger dig som spelare valmöjligheten när det kommer till just freespins och du kan få olika slags ”paket”. Du kan få 12 stycken freespins om du vill det och dessa multipliceras då med 5 men vill du ha 14 stycken så kommer dessa att multipliceras med 4. Sen är det 16 gånger 3 och 18 gånger 2 så detta beror helt på vad du själv gillar och vill ha och tänker ta. Givetvis kommer dessa val att påverka hur mycket du vinner och får du flera Scatter-symboler ligger du direkt på plus samt att du kan vinna ÄNNU fler freespins under gratisrundorna.

Game of Thrones fastnar man för

Hur har då Microgaming lyckats med spelet då de konkurrerar mot Net Entertainment och deras spelautomater och det är sannerligen ingen liten uppgift att klara men svaret är solklart. Gänget bakom GOT eller Game of Thrones har lyckats med detta och det med bravur! Spelet är fantastiskt snyggt i grafiken och musiken är i särklass här och faktum bland de bättre vi någonsin sett i en spelautomat. Välj att spela i autoplay om du känner dig lite lat och då behöver du bara lyssna efter mynt som tappas i golvet följt av ett hjärtslag, då har det nämligen hänt något i spelet. Symboler kommer du känna igen från Tv-serien och mynt med bokstäverna J, A, C, K, P, O, T som står för lika saker men allt detta gör att du fastnar direkt och vill spela mer.

GOT eller Spinata Grande

Jamen givetvis ska du nu klicka in till någon av topp 3 i listan ovan och testa på Game of Thrones spelautomat och se själv hur kul och bra det är! Det finns ett par spel som kan mäta sig med detta och jag personligen tycker Spinata Grande är likvärdigt men testa på detta nu så får du se!