Gonzo´s Quest

Skriven av braspelsajter.com February 15, 2016.

Gonzo´s Quest spelautomat är en av Netent´s mest populära och spelade spel och Gonzo´s Quest levererar verkligen spänning och kvalité. Vän av historia och episka upptäcktsresor nedskrivna i böcker kanske känner igen namnet och detta spel bygger på temat om den spanska upptäckaren Gonzalo Pizarro. Alltså han som antagligen är den mest kända mannen i historien när det gäller att försöka hitta staden av guld, många kallar den för Eldorado och ska ligga någonstans i djungeln i Sydamerika. Många är det som försökt att hitta den och många är det som försvunnit utan att hittats när de har begett sig in i den svåra djungeln. Än idag är det många som letar efter denna mytomspunna stad av guld som enligt sägen och legender har funnits och det mesta pekar på att det är sant att den har funnits.

Gonzo´s Quest spelautomat

Än idag letar man efter den och under 2016 kan du och jag som inte känner för mygg och djungel och extrem hetta och massa leoparder runt hörnet ta del av vår egen lilla upptäcktsfärd. Gonzo´s Quest är en spelautomat från NetEnt som tar dig på äventyr och du kommer att ha 5 hjul med 20 stycken insatslinjer men även en liten annorlunda funktion. I Gonzo´s Quest så kommer hjulen snurra som vanligt precis som på andra spelautomater men här faller symbolerna ned i en slags lavinfunktion. Gonzo´s Quest är ett spel som tagit spelarna med storm och för att det är lite annorlunda i funktionerna, men dock enkelt spelat, så finns det mycket bra värde i detta otroligt bra spel.

Grafik och ljudeffekter

Gonzo´s Quest har nu blivit så pass populärt bland oss svenskar att vi kan bara anta det är för det höga vinstvärdet i spelet men även för att grafiken och ljudeffekterna är såpass bra. Mycket snygga animationer och visst är det lite annorlunda uppbyggt men knappast svårspelat så jag tror att du kommer att uppskatta det lika mycket som jag gör. När du spelar så ska du försöka få vinstgivande kombination som gör att symbolerna sprängs och nya faller ned i deras ställe. Detta ser väldigt bra ut och även passar in perfekt i spelet. Med multiplikatorn i spelet kommer du att vid vinster kunna vinna flera gånger om och ju fler du vinner desto högre blir ju vinsten så förbered dig på att spela många gånger och i timtal!

Bonusspel och Wilds

Gonzo´s Quest har precis som alla andra riktig bra spelautomater bonusspel och detta är riktigt bra utformat för när du lycka pricka in (och det gör du ju!) 3 scattersymboler på de tre första hjulen där bonusspelet kallas för Free Falls. Där kommer du att få 10 freespins och dina vinster multipliceras med 3 gånger. De facto är det så att multiplikatorn kan gå upp till hela 15 gånger så det är därför jag nämnde att värdet i spelet är mycket stort.

Skulle du kamma hem storvinsten i spelet och då i bonusspelet kommer du att se fram emot en summa på spelkontot som är på hela €112500!! Wild-symbolen dyker upp lite då och då och den ska du sträva efter för den ersätter nämligen alla andra symboler i slutet på en vinnande kombination. Detta är lite annorlunda mot andra spel eller snarare så är den väldigt ovanlig i dessa sammanhang då den även ersätter Scattersymboler likaså.

Spela Gonzo´s Quest hos Leo Vegas

Läs mer om Leo Vegas Recension.