Regler och Villkor Braspelsajter.com

Skriven av rtwp1234 May 2, 2019.

Allmänna villkor

Braspelsajter.com är en spelsida som erbjuder läsare guidning genom den digitala spelvärlden. Vi är en fristående webbplats som inbringar inkomst genom reklam och affiliatemarknadsföring. Detta genom att leda vår trafik till de samarbetspartners vi noggrant valt ut. Här kan du läsa mer om oss.
Genom användandet av hemsidan accepterar du de allmänna villkor som gäller för denna. Om du ej godtar dessa ber vi dig att ej använda vår webbplats.
Om du vill veta hur vi samlar in och använder personlig data när du använder vår hemsida kan du läsa om detta i vår policy för Cookies & Privacy. Braspelsajter.com får endast användas om du uppfyller det ålderskrav som gäller för spel om pengar i det land du befinner dig i.

Braspelsajter.com’s innehåll

Braspelsajter.com erbjuder guidning av spelmarknaden genom att publicera artiklar, recensioner, nyheter och kampanjer. Allt material publiceras endast i informationssyfte.
Det får endast användas av dig som privatperson och ej i kommersiella eller olagliga syften. Allt material används av dig på egen risk och det är viktigt att du noterar att tredje part när som helst kan ändra eller avsluta de kampanjer vi informerar om.
Vi strävar efter att alltid hålla allt vårt publicerade material fritt från fel och uppdaterat. Vi kan dock inte garantera att allt alltid är aktuellt och korrekt.

Begränsning av ansvar

Braspelsajter.com kan inte hållas ansvarig för eventuell skada eller förlust av personlig data som uppstår i samband med användning av vår webbplats och dess material. Vi kan ej heller hållas ansvariga för skador som uppstår genom:
  • oförmåga att använda vår hemsida
  • förlust av vinst, försäljning, inkomst och affärer
  • förlust av affärsmöjligheter, goodwill eller rykte

Immateriella rättigheter

Det är Braspelsajter.com som äger alla immateriella rättigheter för vår webbplats och allt det material som publiceras här. Allt innehåll skyddas av upphovsrättslagar i det land du använder vår hemsida från.
Du accepterar att du inte får använda vår webbplats i kommersiellt syfte eller i affärssyfte.
Om en förfrågan att ta bort publicerat material kommer in förbehåller vi oss rätten att endast ta bort det om materialet kan anses vara falskt, diskriminerande, hotfullt, oetiskt eller pornografiskt.

Virus

Vi kan ej garantera att Braspelsajter.com är fritt från virus. Det är ditt egna ansvar att skydda din enhet från virus och skadlig programvara,
Vi kan inte hållas ansvariga för eventuell skada eller förlust som uppstått i din dator eller dess program på grund av ett virus eller skadlig programvara. Detta gäller även för material du laddar ner och de webbsidor som länkas till.

Utgående länkar och dess källor

Braspelsajter.com innehåller utgående länkar som leder till fristående domäner som vi ej kontrollerar. Dessa ägs vanligen av våra samarbetspartners. Vi kan därför ej hållas ansvariga för dess innehåll och den skada som kan uppstå genom att följa länkarna. Alla länkar publiceras endast i informationssyfte.
Om du vill länka till vår hemsida är detta tillåtet så länge som det sker under lagliga former och från en domän där du tillåts publicera länkar.
De allmänna villkoren kan komma att ändras. Kom ihåg att regelbundet hålla dig uppdaterad om dessa.