Sportsbetting historia del 1

Skriven av braspelsajter.com October 5, 2015.

Sportsbetting på nätet är stort och då menar vi verkligen stort som inget annat! Du vill spela på ditt favoritlag i Premier League, Darts, Fotboll, NHL eller boxning eller vad det nu kan vara som kittlar dina sinnen. Alla brinner för olika saker här i livet och när det gäller sporter och även då sportsbetting så handlar det bara om en enda viktig sak, det är givetvis att vinna! Vi på Braspelsajter.com har listat de bästa spelsajterna så du har tillgång till just det bästa och mesta på spelmarknaden idag och en spelsajt ska kunna tillgodose dina behov. Det kan ju vara den bästa bonusen som du är ute efter eller kanske supporten är lika viktig eller kanske det är spelutbudet som gäller för just dig. Kort sagt kan vi lugnt påstå att du kommer inte bli besviken av dessa spelsidor för de är rankade och utplockade av proffs just för att du som spelare ska kunna klicka vidare och spela hos de bästa på marknaden.

Sportsbetting i alla tider

Sportsbetting och odds har funnits egentligen hur länge som helst, antagligen lika länge som vi har kunnat prata med varandra som människor. Ta bara mycket närmre i tiden men ändå väldigt långt tillbaks i tiden och då pratar vi om de gamla romarna, deras häst och vagnstävlingar var det absolut mest populära sättet att fördriva tid. Och nej det var inte som många tror gladiatorspelen som var mest poppis, icke alls för det var bara för show och maktuppvisning av kejsaren. Hästkapplöpningen däremot var folkets sport och i princip alla såg tävlingarna och bettade på vem som skulle vinna. De hade stall i likhet med dagens Formel 1 och folk gjorde precis som idag då man kollade upp hästens fysisk och annat innan loppen för att skaffa sig bästa möjliga utgångspunkt!

De flesta spelar regelbundet

Ett annat snart bortglömt exempel trodde vi men det är på väg tillbaks med stormsteg är de engelska hundkapplöpningarna som går av stapeln i östra London. East End London´s Grey Hound Racing har bra många decennier på nacken och folk spelar som attan på dessa vovvar som springer runt en bana. Vi snackar om riktigt stora pengar och då i runda slängar 300 miljoner PUND och detta enbart på en enda tävling bland de andra! Folk kommer alltid att satsa pengar på sporter av olika slag och precis som förr utvecklas spelandet hela tiden men trots allt är det exakt samma känslor och sätt som i forntiden samt i nutid. Vi älskar att spela på saker som intresserar oss och vi brinner för, det är mycket för att vara del av någonting och givetvis den pirrande känslan i magen när man lever sig in i det som man älskar mest. Ditt favoritlag eller favoritsport och i dessa dagar kan du spela på egentligen vad som helst, allt ifrån Darts till NHL-hockey och lite mindre konstiga saker som Duvracing!

Från skumma gränder till folksport

England var landet med kass fotboll och särskilt i fotbolls em men med enormt mycket öldrickande på det glada 60-talet men just i början där, 1961 för att vara exakt så hände något banbrytande. Det öppnades över 10,000 spelbutiker och då i princip en på varje huvudgata över hela landet. Detta var ett stort steg från gamla tider med book-keepers i någon mörk gränd. 1986 uppgraderades dessa och folk kunde få sig ett varmt mål mat och dryck och helt enkelt hänga en stund och kika på sport. 1995 kom ytterligare en stor händelse som fick hela landet i princip att bli speltokiga och det var ingen mindre än nya sättet att spela: National Lottery! En smärre hysteri sattes igång och detta gjorde att spelandet blev rumsrent och för alla och mindre tabubelagt att spela på sporter.