Starburst

Skriven av braspelsajter.com October 26, 2015.

Starburst spelautomat finner du lätt uppe i topp 10 av allas favoritspel på online casinon och inte undra på detta då den är enkel att spela och betalar ut stora vinster. Detta spel eller spelautomat har nu varit med ett längre tag. Det är ett spel som är enkelt att komma igång med och förstå sig på, det kombinerat med den lekfulla grafiken gör spelet till en klar vinnare! Det är NetEnt som ligger bakom denna fantastiska slot som genomsyras av kvalité och spänning och gör ingen besviken. Den är som sagt väldigt enkel att lära sig att spela och du har 5 hjul och 10 insatslinjer och sprängfyllt med symboler i form av diamanter och sjuor samt BAR.

Vinn upp till €50,000

Oavsett om du vill göra små eller stora insatser så kan du göra det när du spelar Starburst. Insatsbeloppen skiljer sig nämligen från minimala €0,01 för snålspel och ända upp till €100 per snurr! Med andra ord finns det spel för vem som helst och med vilken storlek som helst på plånboken. Även om nu Starburst inte har progressiv jackpott så har du fortfarande chansen att vinna bra med pengar på Starburst. Du kan faktiskt vinna upp till hela €50,000 på ett enda snurr om du har turen med dig. Detta är då pengar som du kan vinna bara genom att snurra på hjulen och ha en trevlig stund vid datorn, det tycker vi är ganska värt tiden man spelar. Många spelbolag vill att du ska upptäcka detta spel så ofta kan man få ta del av freespins helt utan insats för att locka gamla och nya spelare till Starburst.

Wilds ökar chansen till vinst

Skälet till att vi på Braspelsajter.com tycker att du ska testa på denna otroligt bra spelautomat är inte bara för att det är kul men även för att du kan vinna storkovan om du har turen med dig. Det finns spännande funktioner i spelet och Starburst Wild är en funktion som gör så att Wild-symboler expanderar över hela spelplanen. Detta innebär att dina chanser till bra vinster kommer att öka dramatiskt! Lyckas du pricka in en härlig kombination av 3 stycken symboler på hjulen 2,3,4 så kan du vara ganska säker på bra vinst. Varje gång du aktiverar en wild får du nämligen 3 extra bonus spins. Starburst är en av spelautomaterna som har Win Both Ways som funktion och det är helt enkelt att du vinner från motsatt håll och inte bara vänster till höger som många andra spel.

Starburst för mobilen

NetEnt har länge satsat på mobilspel och Starburst Touch ger en mycket bra mobilversion av spelet och en fullt jämförbar spelupplevelse som med desktop-versionen. Här har spelets användargränssnitt anpassats till mobilskärmen, utan att offra något av spelets funktionaliteter. Alla de val som kan göras i desktop-versionen finns också tillgängliga i mobilen.

Sammanfattning

Starburst är ett spännande och fartfyllt spel, med en vinn åt båda hållen-funktion som gör att spelet urskiljer sig på spelmarknaden. Spelet är enkelt, men samtidigt gör den stora vinstmöjligheterna detta extra intressant för spelaren. Det är en slot utan omständiga funktioner, som bonusspel, jackpott eller Free Spins. Kanske är det just enkelheten som tilltalar de svenska spelarna och gjort det till ett av de allra populäraste slotsen för svenska spelare i flera år nu.