Steam Tower

Skriven av braspelsajter.com November 17, 2015.

Steam Tower spelautomat kommer föga förvånande från den eminenta speltillverkaren Net Entertainment vilka är svenskar och i princip dominerar marknaden helt och hållet. Braspelsajter.com och vårat team som testar spelautomater säger att denna är helt klart värd att att sig en titt på och faktiskt testa då den är mycket bra! Net Entertainment släpper kanske som bekant spel, alltså då spelautomater lite då och då men aldrig släpper de en som inte har genomgått enormt arbete och planering och detta borgar för att kvalitén aldrig ruckas på. Det är givetvis bara bra för oss spelare som gillar att bli positivt överraskade och även då gillar spelupplevelse av högsta klass.

Steam Tower grafik är grymt bra

Så nu har alltså Netent återigen släppt en mycket bra slot eller spelautomat och Steam Tower är fantastiskt bra med otroligt bra grafik och ljud. Vi som har spelat förr på spelautomater på spelsajter vet hur pass bra deras spel är och även vi blev faktiskt positivt överraskade av denna. Det kan jag faktiskt lova dig att det kommer inte finnas någon som är besviken över Steam Tower.

Spelautomat för alla

Steam Tower är en spelautomat som inte liknar många andra alls och den är verkligen inte så extrem som andra spel kan vara. Vi tror den kommer tilltala många därute för något som folk verkar gilla är att den betalar inte ut supermånga småvinster eller ett fåtal storvinster utan den är mer neutral om man får använda det ordet. Detta medför att du kan spela länge och då ha väldigt roligt hela tiden så välkommen till 1800-talet under industrirevolutionen med ett uppdrag, du ska rädda prinsessan från draken. Den påminner om film och det gillar vi så när du lyckas rädda henne kommer du kamma hem finfina kontantvinster men även andra slags vinster. Se bara till att du snurrar som en professionell spelare, eller bara snurrar faktiskt, för att sikta rätt så du blir upphissad med armborstet.

Freespins och bonusrundor

Steam Tower känns lite som en renodlad freespinsslot och många kommer nog spela bara för att just kunna ta del av freespins, detta för det finns ju inte särskilt många finesser i spelet och det kan nog sägas att alla kan spela för den är inte komplicerad. Det finns visserligen en expanderande Wild-symbol som kan placera sig över hela hjulet och det är skillnad mot andra spel men dock är det precis vad du vill ha, för då startar bonusspelet! När du nu har lyckats få Wild på hjulet startar som sagt bonusspelet och då kommer du få 10 freespins som är aktiverade och snurra på du för det är vad du ska sikta på, att få Wild-symbolen (armborst) så ofta som möjligt. Detta kommer göra att du får 2 extra freespins samt att du hissas upp till nivå 2 i spelet och det finns 16 stycken nivåer. Allra längst upp finns draken som är din fiende föga förvånande och den rackaren håller prinsessan fången. Rädda prinsessan och det är samma ska som att klara bonusspelet och du kommer få fina vinster som tack för hjälpen.